Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

2310 69 90 50

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για τη συνδρομή στην πραγματοποίηση τριήμερου Πανελλήνιου τουρνουά Beach Volley στις 25,26 & 27/6/2021.

“Επιτυχία” είναι η συνάρτηση που συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε συνεργάτη μας. Υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά της “Επιτυχίας” που είναι κοινά για όλους:

Το κίνητρο, που είναι η “μηχανή της επιτυχίας”, χωρίς κίνητρα, δεν υπάρχουν στόχοι και επομένως, καμία επιτυχία στον ορίζοντα!

Η θέληση, αποφασισμένος να πετύχει, είναι κάποιος που μέσα στο κάθε του κύτταρο έχει θέληση και δοκιμάζεται στα δύσκολα.

Η έμπνευση, είναι η “μηχανή αναζήτησης” της θέλησης και του κουράγιου.

Μας εμπνέει μονάχα ό,τι μας αρέσει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσυνη που μας δείξατε και την άψογη συνεργασία στο Τριήμερο Τουρνουά BEACH VOLLEY στο Ωραιόκαστρο, σε συνεργασία με το North Area Beach Volley Circuit. !

Ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης – Pantelis Tsakiris και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Εντεταλμένο σε Θέματα Αθλητισμού, Άγγελο Πανούση!

Φυσικά η συμβολή των χορηγών μας Compex Greece και amistim ήταν καθοριστική όπως και η συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας του Φυσικοθεραπευτηρίου Kinesiotherapy.gr Φανή,Μαρία,Μάγδα,Πέτρος,Αλέξανδρος,Γεωργία,Αλέξης, Γεωργία.

Με εκτίμηση,

Γκελσης Ιωάννης,PT,OMT

Επιστημονικά Υπεύθυνος “Kinesiotherapy.gr”

Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ.

#StongerThanIWas#Kinesiotherapy

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ