Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

2310 69 90 50

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Με τα μάτια του ασθενή” (Vid), του Γαλατίδη Αθ.

Ο κ.Γαλατίδης επέλεξε το φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” για την αποκατάσταση του, μετά από ένα τραυματισμό που είχε στην ωμική ζώνη και ένα χειρουργείο που ακολούθησε στην συγκεκριμένη ανατομική περιοχή.

Στόχος της αποκατάστασης είναι, η επιστροφή στην απαιτητική του εργασία και κατόπιν να συνεχίσει τα αγαπημένα του χόμπι (ποδήλατο και τέννις).

Ασχολείται ερασιτεχνικά με το βίντεο μοντάζ και μέσα απο τα δύο βίντεο που δημιούργησε … “Με τα μάτια του ασθενή”, μας τονίζει την καθημερινότητα του!

Η στιγμή που ξεκίναει από το σπίτι για να μας επισκεφτεί, η αγωνία και τα συναισθήματα που γεννιούνται κατά την διάρκεια της θεραπείας, η επιβεβαίωση της επόμενης συνεδρίας !

Ένας κύκλος θεραπείων και μία ρουτίνα, που για κάποιους είναι μακροχρόνιος, αλλάζοντας συνήθως τη ζωή περισσοτέρων των δύο οικογενειών!

Θανάση, σ’ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου, θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε για να μετατραπεί αυτή η δύσκολη περίοδος σε μια ανάμνηση… που όταν θα ανατρέχεις θα χαμογελάς!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ