Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

2310 69 90 50

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπές στην Ομάδα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Σημασία δεν έχει πως θα συμμετάσχεις…

????Αν θα τρέξεις ή αν θα περπατήσεις τα 5 ή τα 15 χλμ.

????ΕΔΩ μετράει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και είναι για καλό σκοπό!

????ΕΛΑ μαζί με την ομάδα του Φυσικοθεραπευτηρίου “Kinesiotherapy” και δώσε ελπίδα στην “Ελπίδα”!

☎️Κάλεσε στο 2310 69 90 50, μίλησε με τον Γιάννη ή την Ελεάνα και εγγράψου στον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα!

????Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ»

.????Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ατομικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και ιατρική υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID19 και όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης , μέχρι και 15 ημέρες πριν την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, σύμφωνα πάντα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν πριν την ημερομηνία του 8ου Αγώνα.Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινώνονται στο site & στο Facebook: Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα

#Kinesiotherapy #StrongerThanIWas #UseItAndImprovetIt

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ