Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

2310 69 90 50

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νευρολογική Αποκατάσταση

Αποκατάσταση Νευρολογικών Παθήσεων: Ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για Επαναφορά της Ισορροπίας, της Ορθοστάτισης και της Βάδισης.

Στο Φυσικοθεραπευτήριό μας, εξειδικευόμαστε στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα για άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές ισορροπίας, ορθοστάτισης και βάδισης.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον τομέα της Νευρολογικής Αποκατάστασης, με στόχο την ανακούφιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας.

Σε περιπτώσεις όπως η ημιπληγία, η παραπληγία, η τετραπληγία, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος του Parkinson, και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, η φυσικοθεραπεία αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

Εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές, περιλαμβάνοντας τεχνικές κινησιοθεραπείας, Bobath, PNF προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Η δεκάχρονη εμπειρία μας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, ειδικά στην διαχείριση και αποκατάσταση νευρολογικών ασθενών, που προκύπτουν μετά από χειρουργεία σπονδυλικής στήλης ή εγκεφάλου, μας δίνει την αυτοπεποίθηση και την γνώση για να παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, το περιβάλλον είναι προσβάσιμο για όλους, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα μέσα για τη σχεδίαση και την εκτέλεση προσαρμοσμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί η επαναφορά της λειτουργικότητας και η βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών μας.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την ανάκαμψη και την επαναφορά της φυσιολογικής σας ζωής.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ