Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2310 69 90 50

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεύθυνοι Αποκατάστασης στο Football Camp “Kickers_AthletesMeet”

Νέα συνεργασία για το Φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” με το Footbal Camp “Kickers_Athletes Meet”!

Το Football Camp θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου εως και 3 Ιουλίου 2022 στα 3-5 Πηγάδια και αφορά την Ατομική Βελτίωση νέων ποδοσφαιριστών απο 12-17 χρονών σε ολιγομέλη γκρούπ.

Η γνώσεις και η εμπειρία των στελεχών του Camp διασφαλίζουν τόσο την άρτια ατομική εκπαίδευση – βελτίωση των συμμετεχόντων όσο και την ασφάλεια τους!

Υπεύθυνος του Footbal Camp “Kickers_Athletes Meet” είναι ο Μπαλαμπάνης Αντρέας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA A και UEFA Elite Youth, είναι προπονητής της Κ-12 του ΠΑΟΚ και Υπεύθυνος Ακαδημίας – Προπονητής στους “Πρωταθλητές Πεύκων”.

Συνεργάτης προπονητής: Μπίκας Στέλιος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA A, βοηθός προπονητή στην Κ-15 του ΠΑΟΚ.

Προπονητής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης: Μπάλιος Ευάγγελος, Corrective/Rehabilitation & Performance Coach στην εταιρεία VBTraining.gr, συνεργάτης της HNFC Academy ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει στο Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Φυσικοθεραπευτής: Γκέλσης Ιωάννης, Φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” που για μια ακόμη φορά θα έχουμε την υποστηρίξη της #AMISTIM και με την αρωγή της #CompexGreece θα οργανωθεί ένα πλήρες Φυσικοθεραπεύτηριο “Compex Recovery Station”!

Τηλ. επικοινωνίας και πληροφορίες Μπαλαμπάνης Αντρέας, 6947078494

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ