“Εμείς…”

Το 2008, κατά την διάρκεια της ανάρρωσής μου από ένα “μεγάλο” χειρουργείο, χρειάστηκε να παραμείνω  στο σπίτι για δύο περίπου μήνες .

Καθώς διάβαζα διάφορα κείμενα για την επιστήμη της φυσικοθεραπείας, έπρεπε κάπου να τα αποθηκεύσω και να τα αρχειοθετήσω. Σταδιακά θεώρησα πως τα κείμενα αυτά θα είχαν ενδιαφέρον για πολύ κόσμο.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Blog  “Kinesiotherapy.blogspot.com” όπου στην πορεία μετατράπηκε  στο site “Kinesiotherapy.gr”.

Το 2013 δημιουργήθηκε το Φυσικοθεραπευτήριο (στο Ωραιόκαστρο-Θεσσαλονίκης) και μοιραία ονομάστηκε “Kinesiotherapy”!!

Το Φυσικοθεραπευτήριο μεγάλωνε, απαιτούσε καλύτερη οργάνωση, βρήκαμε άξιους συνεργάτες, τον Θοδωρή αρχικά και την Φανή αργότερα. Μετά ήρθαν και άλλοι…έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφυγαν και ήρθαν και άλλοι…σύνολο είκοσι συνάδελφοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας, τους εκπαιδεύσαμε και μας εκπαίδευσαν!

IMG_20190424_142355__01

2020…Διανύουμε την καλύτερη μας χρονιά,μεγαλώσαμε…από τα 120 τετραγωνικά, φτάσαμε στα 300, με ανανεωμένο χώρο και εξειδικευμένα τμήματα αλλά στην ίδια πάντα διεύθυνση.

Σήμερα η ομάδα μας αποτελείται απο εννέα εξειδικευμένους συναδέλφους και η παροχή των υπηρεσιών μας είναι όπως την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας.

“ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ”

Αξίζει να σας αναφέρω… πως από το 2017 προσπαθώ να κάνω ένα αυστηρά επαγγελμάτικο “site” αλλά πάντα κάτι με κρατάει πίσω…

Μάρτιος 2020…Ήρθε ο Κορονοϊός! Αναστολή λειτουργίας για όλους, αρκετός ελεύθερος χρόνος με τον περιορισμό της κυκλοφορίας και έφτασε ο καιρός να ολοκληρωθεί εκείνο  “το site”!  Όμως ,τελικά κατάλαβα πως υπήρχε λόγος που δεν είχε ολοκληρωθεί.

Γιατί αυτό που ετοίμαζα…δεν ήμασταν “ΕΜΕΙΣ”!

Εμείς είμαστε μια παρέα, που μοιραζόμαστε τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές.

Εμείς πάντα δουλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Εμείς συζητάμε τα βράδια και τις Παρασκευές μέχρι αργά, για τους ασθενείς που μας δυσκολεύουν ή που μας προβληματίζουν, ψάχνουμε λύσεις, μοιραζόμαστε άρθρα…

Εμείς παρακολουθούμε όλοι μαζί συνέδρια και σεμινάρια, θέτουμε στόχους και κάνουμε όνειρα..

Εμείς θέλουμε να μοιραζόμαστε τις γνώσεις, τα όνειρα, τις ανησυχίες, ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Όλα αυτά όμως πως θα μπορέσουν να αποτυπωθούν σε ένα αυστηρά επαγγελματικό site;

Έτσι  προτίμησα να είναι φιλικό, ανοικτό και διαδραστικό…ένα πιο σύγχρονο Blog (σε σχέση με το προηγούμενο).

Θεωρώ πως είναι ένας τρόπος να μας γνωρίσετε καλύτερα, να διαβάσετε τα άρθρα που θα αναρτούμε αλλά να διαβάζουμε και εμείς τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

Η Έφη ανοίγει την πόρτα και ο Γιάννης, η Φανή, η Λία, ο Παναγιώτης, η Άρτεμις, η Ραχήλ, η Μαρία και ο Άλεξης σας καλοσωρίζουν!

Η Φυσικοθεραπεία αλλάζει…και το Φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” είναι το επόμενο ΒΗΜΑ για την αποκατάσταση σας!

Συνεχίζεται…

 

 

Γκέλσης Ιωάννης

Φυσικοθεραπευτής, ΟΜΤ                                                                                                        Επιστημονικά Υπεύθυνος Φυσικοθεραπευτήριου “Kinesiotherapy”                                            Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ. – Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ.                          τ. Συνεργάτης Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: