Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήBlog3η θέση του "Kinesiotherapy" στο Project "ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ"

3η θέση του “Kinesiotherapy” στο Project “ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ”

Το Φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” έλαβε την 3η θέση του Project “ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ” όσων αφορά τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών.

Οι βραβευμένες εταιρείες είναι ηγέτες των κλάδων τους που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Ευχαριστούμε όλους τους ασθενείς, που διέθεσαν λίγο από το προσωπικό ελεύθερο χρόνο τους, για να αξιολογήσουν και να επικοινωνήσουν την εμπειρία τους!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσους έχουν συνεργαστεί μαζί μας, με οποιοδήποτε τρόπο και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!

Συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε, να εξελισσόμαστε και να προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με τους καλυτερους συναδέλφους. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπειας!

https://www.aetoitisygeias.eu/city-603-oraiokastro

#Kinesiotherapy#StrongerThanIWas#UseItAndImproveIt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments