Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

KINESIOTHERAPY

Το 2008, κατά την διάρκεια της ανάρρωσής μου από ένα “μεγάλο” χειρουργείο, χρειάστηκε να παραμείνω στο σπίτι για δύο περίπου μήνες .

Καθώς διάβαζα διάφορα κείμενα για την επιστήμη της φυσικοθεραπείας, έπρεπε κάπου να τα αποθηκεύσω και να τα αρχειοθετήσω. Σταδιακά θεώρησα πως τα κείμενα αυτά θα είχαν ενδιαφέρον για πολύ κόσμο.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Blog “Kinesiotherapy.blogspot.com” όπου στην πορεία μετατράπηκε στο site “Kinesiotherapy.gr”.

Το 2013 δημιουργήθηκε το Φυσικοθεραπευτήριο (στο Ωραιόκαστρο-Θεσσαλονίκης) και μοιραία ονομάστηκε “Kinesiotherapy”!!

Το Φυσικοθεραπευτήριο μεγάλωνε, απαιτούσε καλύτερη οργάνωση, βρήκαμε άξιους συνεργάτες, τον Θοδωρή αρχικά και την Φανή αργότερα. Μετά ήρθαν και άλλοι…έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφυγαν και ήρθαν και άλλοι…σύνολο είκοσι συνάδελφοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας, τους εκπαιδεύσαμε και μας εκπαίδευσαν!

2020…Διανύουμε την καλύτερη μας χρονιά,μεγαλώσαμε και η παροχή των υπηρεσιών μας είναι όπως την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας.

“ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ”

Θεωρώ πως ένας τρόπος για να γνωριστούμε καλύτερα είναι να διαβάζετε τα άρθρα που θα αναρτούμε αλλά να διαβάζουμε και εμείς τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

Η Φυσικοθεραπεία αλλάζει…και το Φυσικοθεραπευτήριο “Kinesiotherapy” είναι το επόμενο ΒΗΜΑ για την αποκατάσταση σας!

Ioannis Gelsis