Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

KINESIOTHERAPY

Η ιστορία του Kinesiotherapy.gr,ξεκινάει το 2008,όταν μετά από ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο,χρειάστηκε να παραμείνω σπίτι για δυο περίπου μήνες.

Ο χρόνος αυτός ήταν μια καλή ευκαιρία για αναζήτηση κειμένων, όσον αφορά την επιστήμη της φυσικοθεραπείας.

Θεώρησα πως όλη αυτή η πληροφορία, ίσως είναι σημαντική και βοηθήσει και άλλους ανθρώπους. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να τη μοιραστώ με κάποιο τρόπο.

Έτσι δημιουργήθηκε το blog ''Kinesiotherapy.blogspot.com'', όπου στη πορεία μετατράπηκε στο site ''Kinesiotherapy.gr''.

Λίγα χρόνια αργότερα,το 2013 δημιουργήθηκε το φυσικοθεραπευτήριοο (στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης) όπου μοιραία ονομάστηκε Kinesiotherapy!

Το φυσικοθεραπευτήριο μεγάλωνε και κατ'επέκταση,η ανάγκη για νέους συνεργάτες.

'Ηρθαν άξιοι συνάδελφοι ,όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έφυγαν,ήρθαν νέοι,τους εκπαιδεύσαμε,μας εκπαίδευσαν και κάποιοι ήταν εδώ απ΄την αρχή εως και σήμερα. Μοιραστήκαμε γνώσεις και εμπειρίες και είμαι ευγνώμων γι'αυτό.

Ερχόμενοι στο σήμερα,10 χρόνια αργότερα,όσο κι αν εξελίχθηκε ο κλάδος,αυτό που έμεινε ίδιο είναι η αγάπη και η αφοσίωση που έχουμε απ΄τη πρώτη μέρα, προς τους ασθενείς μας.

Γι'αυτό άλλωστε και δε σταματήσαμε ποτέ να εφαρμόζουμε το : ''ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ''.

Μέσω του site ,μας δίνεται η ευκαρία,να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε καλύτερα με τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Μotto μας : Stronger Than I Was! Αυτό ακριβώς είναι για μας ο στόχος και η επιτυχία, ολοκληρώνοντας τις θεραπείες σας να είστε περισσότερο δυνατοί απο πρίν..

Ioannis Gelsis